Професионално почистване

Мнения, Препоръки, Референции

Имаме много доволни клиенти. Вижте някои мнения за почистваща фирма Cleaning-Bg на наши клиенти.

Бизнес Център Метро Сити

Димитър Ризов Бизнес Център Метро Сити

Бизнес център Метро Сити ползва услугите на КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД за абонаментно почистване на бизнес център Метро Сити от 01 ноември 2018год. По същество дейността на почистването се извършва качествено, в договорения срок и обем. КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД са професионалисти, които откликват при необходимост, изпълняват ангажиментите си, интересуват се от мнението на клиента и се съобразяват с изискванията му. КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД при осъществяване на дейността правят препоръки за обема на дейността по почистване в съответствие с променящия се човеко-поток в бизнес центъра, както и според метеорологичните условия. Бизнес център Метро Сити въз основа на обективните си впечатления от работата на КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД, ги препоръчва като професионалисти в бранша, на които определено може да се разчита.

Елизиум Трейд.

Михаела Сиракова Управител на Елизиум Трейд.

Работим заедно с „КЛЕАНИНГ–БГ” ЕООД от Септември 2019г. В качеството си на изпълнител, изпълняват дейността по почистване на общите части в жилищен комплекс от затворен тип „Елизиум” , намиращ се в ж.к. „Манастирски ливади” гр. София. Фирмата разполага със стационарни и мобилни екипи, отговорни за ежедневната хигиенизация на комплекса.При изпълнението на горепосочените дейности използват специализирана техника и Висококачествени консумативи. Изключително сме доволни от партньорството си с „КЛЕАНИНГ–БГ” ЕООД, отлична комуникация с екипа им, способност за навременна реакция при внезапно възникнала необходимост и готови решения. Участват активно в процеса и ежедневно допринасят увеличаване качеството на предлаганата услуга. С настоящата референция, ние от „ЕЛИЗИУМ ТРЕЙД” ЕООД препоръчваме „КЛЕАНИНГ–БГ” ЕООД като надежден и предвидим партньор във всички дейности по почистване.

Vimax

Любомир Атанасов Vimax

Ползваме услугата за почистване на 400 м2 офис. Служителите са много адекватни и работят винаги с желания при всяко посещение. Отношението е много на ниво и използват само професионални машини за почистване. Отлично знаят как да третират всяка една настилка с подходящите препарати. Наложи се да използваме и други техни услуги за нуждите на офиса, много сме доволни.