Smaller Default Larger

НОВИНИ

Машинно почистване на подови настилки

Почистването на подовите настилки не е лесна задача. На всеки бизнес се случва да мисли как да почисти подовата настилка така, че тя да изглежда като нова, да има блясък, да бъде полирана и да е свежа. В Cleaning-bg използваме специални препарати, които се борят с упоритата мръсотия и след това настилката е като нова, полирана и с блясък. Знаем, че за всеки бизнес е важно да функционира в екологично чиста среда. Екипът на Cleaning-bg използва професионални машини и препарати за отлични резултати. За нас е предизвикателство, когато настилката е със силна замърсеност. Обикновено такива настилки са в търговските центрове, където има огромен поток на преминаващи хора. Ние в Cleaning-bg държим на отличните резултати и затова прилагаме само най-новите методи на почистване за безупречни резултати. Препоръчваме почистването да се извършва всеки ден, за да се осигури нужната чистота. 

floor-1735046 640

ПОЧИСТВАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ

Cleaning-bg извършва почистване на подземни паркинги, гаражи и халета. Знаем колко важно е те да са почистени с професионални препарати и машини. Екипът ни внимателно анализира подовото покритие на гаража, паркинга или халето, което ще бъде почистено, какви препарати и машини ще са нужни за неговото професионално почистване. Разполагаме с цялата необходима техника, която е нужна за професионалното почистване на гаража, паркинга или халето. 
Може да направите своята заявка за еднократно или абонаментно почистване на гараж, паркинг или хале на тел. 0878 61 62 69 или да ни изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

parking

Другите за нас

Много бързи и коректни!
Проблемите с чистотата вече са решени!

Милен Сакъзов
Софтуерен инженер.