Smaller Default Larger

ПОЧИСТВАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ПАРКИНГИ , ГАРАЖИ, СКЛАДОВЕ И ХАЛЕТА.

Ние от Cleaning-bg знаем как да почистим в дълбочина и прецизно селектираме препаратите и машините, които ще се използват за почистването на замърсената зона. Екипът ни от професионалисти е преминал през специално обучение и знаят всяка повърхност как трябва да бъде третирана. Всичко се избира в зависимост от подовото покритие и с цел отлични резултати. Може да разчитате на нашите експерти в почистването, те имат дългогодишен опит в тази дейност. Ще направят всичко необходимо, за да удовлетворят желанията ви. Фирмата ни многократно е извършвала професионално почистване на подземни гаражи, складове и халета. Разполагаме с необходимата техника, оборудване, знания и практически опит за качественото извършване на тези услуги.

Фирма за професионално почистване Cleaning-bg извършва машинно почистване на гаражи, паркинги и складове с професионална техника за почистване. Можете да поръчате, както еднократна услуга, така и пакет, които ще включва всичко, от което имате нужда. 

parking

Свържете се с нас на:

Vivacom: 0878 616 269
Telenor: 0893 737 364
или ни изпратете запитване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.