Професионално почистване

Индустриално почистване

Индустриалното почистванеИндустриалното почистване

Индустриалното почистване е различно от обичайното, но това не го прави невъзможно. Повечето големи логистични центрове, заводи и големи предприятия се сблъскват с мръсотията и невъзможността за правилно почистване. Ние от Cleaning-BG сме специализирани в индустриалното почистване и знаем как да се справим с всяко досадно петно, което не желае да напусне помещението.

Извършваме професионално абонаментно и еднократно индустриално почистване на логистични центрове, заводи и големи предприятия. Знаем колко трудно може да бъде поддържането на подовите настилки в големите помещения. В Cleaning-BG разполагаме с професионално оборудване, което осигурява максимална чистота в индустриалното помещение.

Обслужване на корпоративни и промишлени обекти

Корпоративни и промишлени обектиКорпоративни и промишлени обекти

Cleaning-BG е утвърдена фирма с над 10 годишен опит в бранша и сме специализирани в обслужването на корпоративни и промишлени обекти с големи квадратури. Нашия екип е обучен и поема отговорността по поддръжката на блясък и чистота в производствени цехове, летища, складови помещения, фабрики и всички видове индустриални обекти.

Услугите ни:

  • Машинно почистване на халета, настилки, стени и др.
  • Почистване на следи от промишлени материали.
  • Спазване на всички стандарти за качество.
  • Почистване на труднодостъпни зони.
  • Възможност за абонаментно почистване на обекти.

Защо да изберете нас?

Утвърдени западни стандартиУтвърдени западни стандарти

Вече над 10 години работим по утвърдени западни стандарти с модерни и професионални машини и препарати.

Разполагаме с висококвалифицирана армия от служителите , които почистват и поддържат големи складове, заводи, халета и други промишлени помещения. Може да разгледате нашите предложения или да се свържете директно с нас .