Професионално почистване

Почистване на търговски обекти

почистване на търговски обекти и центровепочистване на търговски обекти и центрове

Търговските центрове изискват специално отношение. Знаем, че това са местата, където има голям поток от хора и чистотата трябва да бъде на високо ниво. Cleaning-BG предлага професионално почистване на търговски обекти и центрове. При нас ще получите:

  • Високо и постоянно качество на услугата
  • Обучен персонал, който да отговори на Вашите изисквания
  • Професионални машини и препарати, с които да третираме замърсените зони

Над 10 годишен опит в бранша

почистване на търговски центровепочистване на търговски центрове

Разполагаме с армия от обучени екипи и всички необходими съвременни машини за почистване на търговски центрове. Опитът през 10 години ни научи как да извършваме почистването на една сграда качествено и бързо на достъпна за клиента цена. Работим по перфектно разработени стратегии и правила за почистване в комбинация с употреба на доказани професионални препарати.

Ние сме на разположение както за отделни услуги така и за комплексни почиствания. Спазваме изцяло вашите изисквания, за да може резултата да бъде винаги отличен.

Сезонно или основно почистване на търговски обекти

основно почистване на търговски обектиосновно почистване на търговски обекти

Въпреки регулярното почистване от хигиенисти, една сграда/обект има нужда и от по-основни почиствания. Такъв тип почиствания обикновено са измиването на фасадата, прането на мокети и др., почистване на осветителни тела както и детайлното почистване на всеки един друг компонент на обекта.

Абонаментно почистване на търговски обекти

абонаментно почистване на търговски обектиабонаментно почистване на търговски обекти

Тази услуга е свързана с ежедневната или периодична хигиенна поддръжка на сградата. То може да включва всекидневно обезпрашаване, измиване на подови настилки, изхвърляне на боклук и др. в зависимост от типа сграда и изискванията на клиента. Най-често oт тази услуга се възползват молове и търговските центрове, офис сгради, болници, училища, хотели, спортни комплекси, складове и др.