Професионално почистване

Професионално пране на мека мебел и мокет

Чистотата е здраве, а с „Cleaning-bg“ ще я имате със сигурност!

машинно почистване на мокетимашинно почистване на мокети

Cleaning-bg е почистваща фирма и предлага машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели на място, като извършва услугите с професионални екстракторни машини за изпиране и подсушаване.

Почистването се извършва посредством професионални екстрактори, препарати и оборудване. В дълбочина се отстранаяват дори и най-упоритите петна, материята остава леко влажна (в рамките на 1-3 часа се постига пълно изсушаване, възможно е през зимните месеци този срок да се удължи). Почистването на Вашите кресла дивани, матраци, тапицерия и други мебели в дома и офиса удължава живота им и те са по-дълго време чисти и свежи. Ние от Cleaning-bg почистваме в дълбочина и прецизно подбираме препаратите и машините за почистване и пране на мебели. При почистване и пране на мебели и тапицерия трябва да се има предвид опитът на нашите екипи, които са специално обучени в грижата към повърхността и текстилната материя.

При почистване на мебели и тапицерии прилагаме същите стъпки както при почистване на килими и мокети. Първо разгражда натрупаната мръсотия и изсмукваме със специална водосмукачка. При по-замърсени повърхности се налага повторно изпиране.

Какво е екстракторно изпиране на мека мебел?

Спрей-екстрактора е прахосмукачка оборудвана с 1 контейнер за чиста вода и препарат за пране и 1 контейнер за мръсната вода, която ще изсмуква по време на прането.

Уникална вибрираща четка почиства тъканните влакна на килима в две посоки с 30 удара в секунда, което позволява изпирането да се извърши с еднократно минавaне на машината.

Мощен вакуум изсмуква обратно до 80% от почистващия разтвор, което спомага за по-бързото изсушаване на настилката. Два режима на работа – „Дълбоко почистване“ и „Бързо изсушаване“ – позволяват да регулирате количеството на приложения препарат в зависимост от степента на замърсеност.

Cleaning-bg извършва следните важни действия за качествено изпиране на дивани, фотьойли, матраци, килими, мокети и мека мебел.

  • Преди прането, се изтупва с уникалната тупалка, която е способна да отстрани и най-вбитите в тъканта, пясък, косми, пърхот, прах, акари и др.
  • Нанасяне на препарат за пране на текстилни повърхности според степента на замърсяване.
  • Обработване на трудно достъпните места за машината, чрез ръчно третиране.
  • Изсмукване и изплакване, чрез екстракция.
  • Подсушаване и ароматизиране на изпраната материя.