CLEANING-BG e фирма за професионално почистване в София и Пловдив

Ние сме водеща фирма за професионално почистване на офиси, бизнес сгради, складове, подземни паркинги и гаражи, бизнес и производствени помещения и домове. Работим на достъпни цени, с абонамент или еднократно, в удобен за вас график. Използваме съвременни и ефективни машини и екологични препарати за професионално почистване.

ЗА НАС

Открий промяната в чистотата с фирма за професионално почистване Cleaning-bg

Cleaning-bg е водеща фирма за професионално почистване на площи в бизнес и търговски центрове. Екипът от специалисти, с които разполагаме ще Ви бъдат в полза за постигане на решения за почистване, които да посрещнат и най-високите бизнес изисквания, които бихте имали. Ние Ви предлагаме консултация с наши експерти, които ще намерят най-доброто решение за Вас според Вашите специфични нужди и желания.

Cleaning-bg провежда политика за отлично свършена работа, като това го постигаме, чрез използването на доказали се в своята сфера специалисти, както и спазваме нормите за опазване на екологичната среда.

Ако ни изберете за фирма за професионално почистване, ще имате насреща верен партньор в професионалното почистване.

В Cleaning-bg спазваме всички изисквания за професионално почистване и разполагаме с Европейски образец, които е изцяло съобразен с българските стандарти.

Какво постигнахме?

Знаем, колко са важни фактите и числата за доверието на клиентите ни, ето защо споделяме с Вас какво постигнахме през годините

Опит - над 10 години
Лоялни клиенти - над 50
Над 80% растеж на компанията ни от създаването ѝ

Защо да изберете Cleaning-BG за ваша почистваща фирма?

Cleaning-bg е водеща фирма за почистване на офиси, бизнес и търговски центрове.

  • Използваме само екологични препарати.
  • Адекватни реакции при непредвидени ситуации.
  • Най-добрите професионални машини.
  • Правилно третиране на настилката.

Отдаденост

Нашият екип от специалисти в областта на професионалното почистване е отдаден в предоставянето на модерни решения, които да посрещнат най-високите бизнес изисквания.

Лоялност

В годините Cleaning-bg се е доказал, като верен партньор в професионалното почистване.

Еко

Целта ни е отлично свършена работа, по-екологична среда за работа и по-чист офис.

Опит

Знаем как да почистим всяка настилка в дълбочина и внимателно да селектираме препаратите, с които ще се третира всяка замърсена зона.

Разгледайте всички наши услуги за професионално почистване. Качествено обслужване на отлични цени от фирма Cleaning-BG. ☎ 087 861 6269