С повече от 10 години професионален опит в корпоративното почистване

Фирма за професионално и корпоративно почистване Cleaning-bg е изградила репутация в професионално почистване на офиси, бизнес сгради, търговски комплекси. Доверието на нашите корпоративни клиенти доказва, че преди всичко за нас всеки клиент е уникален. Предоставяме на нашите клиенти, иновативни и ефективни услуги за почистване на офиси и услуги за професионално почистване.

Персоналът ни е в основата на нашия успешен бизнес. Специалистите ни са отговорни и мотивирани, изпълнението на поставените от вас задачи е приоритет за нас и гарантираме отлично качество на обслужване.

Корпоративно почистване
Корпоративно почистване

Използваме само био разградими професионални почистващи средства

В Cleaning-BG използваме само безвредни за природата био разградими професионални почистващи средства. Работим само с професионална техника на световно известни фирми в сферата на професионалното почистване.

Фирмата извършва задълбочен подбор на кадрите и им осигурява обучение за професионално и етично обслужване на клиентите.

За нас е важно след работа, клиента да е доволен и да сподели с нас неговото мнение.

Cleaning-BG развива своята дейност на територията на цялата страна

В зависимост от спецификата на обекта на нашите мениджъри са обучени, за да предложат индивидуален план за работа, като презентират нашите услуги.
Задоволяването на нуждите и изискванията на клиентите винаги са ни били приоритет и са ни богат опит в развитието на нашата дейност.

Предлагаме индивидуален подход съобразен със спецификата на всеки един обект.
Благодарение на разнообразния набор от последен модел почистващи машини, които са в състояние да задоволят и най-взискателните клиенти.

С нас вие получавате:

  • Дълготрайно партньорство.
  • Точност и коректност.
  • Качество и гаранция.

Индустриално почистване