Професионално почистване на подземни паркинги и гаражи, складове и халета – Cleaning-bg е вашият най-добър избор в услугите за поддържане и почистване

Независимо дали имате открит паркинг, многоетажен паркинг, подземен или надземен паркинг или гараж, складове или халета, те изискват често почистване, за да се поддържат безопасни за потребителите и служителите, да намалите разходите си за дългосрочна поддръжка и да направите съоръженията привлекателни и удобни за хората, които ги използват.

Нуждаете се от професионална услуга за машинно почистване на паркинги и гаражи? Вие сте на правилното място.

Услуги за поддръжка и машинно почистване на паркинги и гаражи, складове и халета от CLEANING-BG

 • Като използваме най-съвременна техника, съчетана с дългогодишен опит в почистването, ние можем да вдъхнем нов живот на вашия паркинг или гараж.
 • Ние сме специализирани в почистването на всякакви повърхности, включително асфалт, бетон, плочи, панели и тухли.
 • Ще работим по вашия график, така че да имате възможно най-малко време на престой.

Можем да премахнем:

 • Прах и пясък
 • Графити
 • Петна от масло и бензин
 • Замърсявания
 • Замърсявания от птици
 • Големи предмети
Услуги за почистване и поддръжка на паркинги, гаражи и халета с всякаква форма и размер от CLEANING-BG

Оставете почистването на паркинги и гаражи на експертите

Машинно почистване на паркинги и гаражи | Фирма за почистване | CLEANING-BG
 • Ще извършим почистванетo в зависимост от вашия график, в удобно за вас време. CLEANING-BG многократно е извършвала професионално машинно почистване на подземни гаражи, складове и халета. Разполагаме с необходимата техника, оборудване, знания и практически опит за качественото извършване на тези услуги. 
 • Фирма за професионално почистване Cleaning-bg извършва машинно почистване на гаражи, паркинги и складове с професионална техника за почистване.
 • Можете да поръчате както еднократна услуга, така и пакет, които ще включва всичко, от което имате нужда. Вижте всички услуги за професионално почистване, които предлагаме.

Защо да изберете машинно почистване на паркинги и гарaжи от CLEANING-BG?

 • Ние от Cleaning-bg знаем как да почистим в дълбочина и прецизно селектираме препаратите и машините, които ще се използват за почистването на замърсената зона, без риск от повреда на повърхностите.
 • Екипът ни от професионалисти е преминал през специално обучение и знаем как трябва да бъде третирана всяка повърхност. Всичко се избира в зависимост от подовото покритие и с цел отлични резултати.
 • Може да разчитате на нашите експерти в почистването, те имат дългогодишен опит в тази дейност. Ще направят всичко необходимо, за да удовлетворят желанията ви.
В CLEANING-BG ние предоставяме пълен спектър от услуги за почистване на паркинги и гаражи

Обадете се сега за безплатна оферта

В CLEANING-BG ние предоставяме пълен спектър от услуги за почистване на паркинги и гаражи

В CLEANING-BG ние предоставяме пълен спектър от услуги за почистване на паркинги и гаражи, включително:

 • Машинно почистване на паркинги, гаражи, складове и халета с професионална съвременна техника
 • Почистване на паркинги и гаражи
 • Почистване на прах
 • Премахване на големи предмети
 • Премахване на графити
 • Почистване на подове
 • Почистване на трудно достъпни и високи места
 • Почистване на повърхности
 • Неутрализация на миризми
 • Разливи на гориво
 • Разливи на химикали
 • Почистване на алеи
 • Хигиенно почистване от птичи изпражнения

Видове почистване на паркинги и гаражи, които предлагаме в CLEANING-BG:

Еднократно основно почистване

 • Включва отстраняване на замърсявания, прах, отпадъци, премахване на графити, премахване на боя, отстраняване на дъвки и др.

Периодично абонаментно почистване

 • Включва редовна програма за почистване, за да се поддържа имиджа на вашата компания, задоволството и спокойствието на клиентите, като същевременно увеличава дълготрайността и срока на експлоатация на вашия паркинг или гараж.
Видове почистване на паркинги и гаражи, които предлагаме в CLEANING-BG

Поискайте оферта за почистване на паркинги и гаражи

Нередовното почистване на паркинги и гаражи скъсява живота на вашите съоръжения и покрития

Отстраняването на финия прах е проблемно и ако не се направи правилно, прахът може да се разпространи върху превозните средства на паркинга, други хоризонтални повърхности или обратно върху пода или настилката, като задълбочава проблема с праха и засяга външния вид на вашите паркинги и гаражи. 

Но въпросът за почистването на паркинги и гаражи е повече от проблем с външния вид. Честото почистване на паркинги и гаражи има редица други практически и икономически ползи.

Предимствата на честото почистване на паркинги и гаражи

Повърхностите за паркиране и настилките на вашия паркинг или гараж издържат по-дълго, когато услугите за почистване се извършват редовно.

Пясъкът, чакълът и прахът действат като абразиви под колелата на превозните средства и могат да увеличат износването на повърхностите. Когато асфалтовите повърхности се износят, те стават по-податливи на проникване на вода и започват да се разпадат. Бетонът също се износва и бетонният прах, който се получава изисква още повече почистване. Забавете този процес с нашата услуга за редовно почистване на паркинги и гаражи.

Отпадъците по подовете и повърхностите на паркинги и гаражи съдържат остатъци от петрол, масла, тежки метали и органични съединения, които могат да допринесат за замърсяването на водата и въздуха, ако не се събират редовно. Редовното почистване на паркинги и гаражи помага да се сведат до минимум всякакви потенциално опасни въздействия върху околната среда.

Редовното машинно почистване на паркинги и гаражи ги прави много по-безопасни за посетителите,

тъй като натрупаният пясък и отпадъци могат да увеличат риска от подхлъзване и падане и нещастни случаи и злополуки. Чрез елиминирането на тези материали и поддържането на повърхностите в добро състояние, нараняванията и дори съдебните действия, могат да бъдат сведени до минимум.

Ние не само можем да направим пода на вашия паркинг да заблести „като нов“, но също така можем да извършим цялостно машинно почистване на стени, тавани, зони с висок достъп (като стълбищни клетки) и да премахнем неприятните миризми с помощта на съвременни технологии и техника за професионално почистване.

Какво казват нашите клиенти

Димитър Ризов
Бизнес Център Метро Сити

Бизнес център Метро Сити ползва услугите на КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД за абонаментно почистване на бизнес център Метро Сити от 01 ноември 2018год. По същество дейността на почистването се извършва качествено, в договорения срок и обем. КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД са професионалисти, които откликват при необходимост, изпълняват ангажиментите си, интересуват се от мнението на клиента и се съобразяват с…

Михаела Сиракова
Управител на Елизиум Трейд.

Работим заедно с „КЛЕАНИНГ–БГ” ЕООД от Септември 2019г. В качеството си на изпълнител, изпълняват дейността по почистване на общите части в жилищен комплекс от затворен тип „Елизиум” , намиращ се в ж.к. „Манастирски ливади” гр. София. Фирмата разполага със стационарни и мобилни екипи, отговорни за ежедневната хигиенизация на комплекса.При изпълнението на горепосочените дейности използват специализирана…

Любомир Атанасов
Vimax

Ползваме услугата за почистване на 400 м2 офис. Служителите са много адекватни и работят винаги с желания при всяко посещение. Отношението е много на ниво и използват само професионални машини за почистване. Отлично знаят как да третират всяка една настилка с подходящите препарати. Наложи се да използваме и други техни услуги за нуждите на офиса,…

Вземете безплатнa оферта за почистване на паркинги и гаражи днес. 

Как можете да се свържете с CLEANING-BG?

Свържете се с нас на тел. 089-373-7364, за да научите повече или да обсъдим почистване на подземни паркинги и гаражи, складове и халета с професионална техника на конкурентни цени.

Ние имаме готовост да ви предложим точна ценова оферта, която да е в съответствие с изисквания ви.

С нашите услуги вие ще бъдете сигурни, че вашите подземни паркинги и гаражи ще бъдат привлекателни и удобни за хората, които ги използват и ще намалите разходите за дългосрочната им поддръжка.

Доверете се на експертите в почистване на подземни паркинги и гаражи CLEANING-BG!