Търговските центрове изискват специално отношение. Знаем, че това са местата, където има голям поток от хора и чистотата трябва да бъде на високо ниво. Cleaning-BG предлага професионално почистване на търговски обекти и центрове. При нас ще получите:

  • Високо и постоянно качество на услугата
  • Обучен персонал, който да отговори на Вашите изисквания
  • Професионални машини и препарати, с които да третираме замърсените зони
Почистване на подземни паркинги и гаражи
Индустриално почистване

Над 10 годишен опит в бранша

Разполагаме с армия от обучени екипи и всички необходими съвременни машини за почистване на търговски центрове. Опитът през 10 години ни научи как да извършваме почистването на една сграда качествено и бързо на достъпна за клиента цена. Работим по перфектно разработени стратегии и правила за почистване в комбинация с употреба на доказани професионални препарати.

Ние сме на разположение както за отделни услуги така и за комплексни почиствания. Спазваме изцяло вашите изисквания, за да може резултата да бъде винаги отличен.

Сезонно или основно почистване на търговски обекти

Въпреки регулярното почистване от хигиенисти, една сграда/обект има нужда и от по-основни почиствания. Такъв тип почиствания обикновено са измиването на фасадата, прането на мокети и др., почистване на осветителни тела както и детайлното почистване на всеки един друг компонент на обекта.

почистване на прозорци

Абонаментно почистване на търговски обекти

Тази услуга е свързана с ежедневната или периодична хигиенна поддръжка на сградата. То може да включва всекидневно обезпрашаване, измиване на подови настилки, изхвърляне на боклук и др. в зависимост от типа сграда и изискванията на клиента. Най-често oт тази услуга се възползват молове и търговските центрове, офис сгради, болници, училища, хотели, спортни комплекси, складове и др.