Cleaning-bg предлага машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели на място, като извършва услугите с професионални екстракторни машини за изпиране и подсушаване.
Почистването се извършва посредством професионални екстрактори, препарати и оборудване. В дълбочина се отстранаяват дори и най-упоритите петна, материята остава леко влажна (в рамките на 1-3 часа се постига пълно изсушаване, възможно е през зимните месеци този срок да се удължи).
Почистването на Вашите кресла дивани, матраци, тапицерия и други мебели в дома и офиса удължава живота им и те са по-дълго време чисти и свежи. Ние от Cleaning-bg почистваме в дълбочина и прецизно подбираме препаратите и машините за почистване и пране на мебели. При почистване и пране на мебели и тапицерия трябва да се има предвид опитът на нашите екипи, които са специално обучени в грижата към повърхността и текстилната материя.
При почистване на мебели и тапицерии прилагаме същите стъпки както при почистване на килими и мокети. Първо разгражда натрупаната мръсотия и изсмукваме със специална водосмукачка. При по-замърсени повърхности се налага повторно изпиране.

Почистване на мека мебел и килими

Какво е екстракторно изпиране на мека мебел?

Спрей-екстрактора е прахосмукачка оборудвана с 1 контейнер за чиста вода и препарат за пране и 1 контейнер за мръсната вода, която ще изсмуква по време на прането.
Уникална вибрираща четка почиства тъканните влакна на килима в две посоки с 30 удара в секунда, което позволява изпирането да се извърши с еднократно минавaне на машината.
Мощен вакуум изсмуква обратно до 80% от почистващия разтвор, което спомага за по-бързото изсушаване на настилката. Два режима на работа – „Дълбоко почистване“ и „Бързо изсушаване“ – позволяват да регулирате количеството на приложения препарат в зависимост от степента на замърсеност.

Cleaning-bg извършва следните важни действия за качествено изпиране на дивани, фотьойли, матраци, килими, мокети и мека мебел.

  • Преди прането, се изтупва с уникалната тупалка, която е способна да отстрани и най-вбитите в тъканта, пясък, косми, пърхот, прах, акари и др.
  • Нанасяне на препарат за пране на текстилни повърхности според степента на замърсяване.
  • Обработване на трудно достъпните места за машината, чрез ръчно третиране.
  • Изсмукване и изплакване, чрез екстракция.
  • Подсушаване и ароматизиране на изпраната материя.

Обадете се сега!

Позвънете на телефон 0878616269, за да зададете вашите въпроси или да резервирате услугите на нашите специалисти за почистването на вашите килими, мокети, меки мебели, и др.

Чистотата е здраве, а с „Cleaning-bg“ ще я имате със сигурност!