Почистваща фирма мнения, препоръки, референции

Димитър Ризов
Бизнес Център Метро Сити

Бизнес център Метро Сити ползва услугите на КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД за абонаментно почистване на бизнес център Метро Сити от 01 ноември 2018год. По същество дейността на почистването се извършва качествено, в договорения срок и обем. КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД са професионалисти, които откликват при необходимост, изпълняват ангажиментите си, интересуват се от мнението на клиента и се съобразяват с изискванията му.

КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД при осъществяване на дейността правят препоръки за обема на дейността по почистване в съответствие с променящия се човеко-поток в бизнес центъра, както и според метеорологичните условия. Бизнес център Метро Сити въз основа на обективните си впечатления от работата на КЛЕАНИНГ-БГ ЕООД, ги препоръчва като професионалисти в бранша, на които определено може да се разчита.

Михаела Сиракова
Управител на Елизиум Трейд.

Работим заедно с КЛЕАНИНГБГЕООД от Септември 2019г. В качеството си на изпълнител, изпълняват дейността по почистване на общите части в жилищен комплекс от затворен тип Елизиум, намиращ се в ж.к. Манастирски ливадигр. София. Фирмата разполага със стационарни и мобилни екипи, отговорни за ежедневната хигиенизация на комплекса.При изпълнението на горепосочените дейности използват специализирана техника и Висококачествени консумативиИзключително сме доволни от партньорството си с КЛЕАНИНГБГЕООД, отлична комуникация с екипа им, способност за навременна реакция при внезапно възникнала необходимост и готови решения. Участват активно в процеса и ежедневно допринасят увеличаване качеството на предлаганата услуга

С настоящата референция, ние от ЕЛИЗИУМ ТРЕЙДЕООД препоръчваме КЛЕАНИНГБГЕООД като надежден и предвидим партньор във всички дейности по почистване

 

Любомир Атанасов
Vimax

Ползваме услугата за почистване на 400 м2 офис. Служителите са много адекватни и работят винаги с желания при всяко посещение. Отношението е много на ниво и използват само професионални машини за почистване. Отлично знаят как да третират всяка една настилка с подходящите препарати. Наложи се да използваме и други техни услуги за нуждите на офиса, много сме доволни.

Имаме много доволни клиенти. Вижте някои мнения за почистваща фирма Cleaning-Bg на наши клиенти.